Elállási jog

Önnek lehetősége van a rendeléstől való elállásra a rendelés leadása után, még a kiszállítás előtt is. Amennyiben a kiszállítást követően webáruházunkban vásárolt bármely termék nem felel meg az Ön elvárásainak vagy egyszerűen úgy dönt, hogy mégsincs rá szüksége, lehetősége van visszaküldeni az árut, amennyiben sértetlen állapotban van és még nem használta. Az elállási jog érvényesítésére nyitva álló határidő 14 nap, amit attól a naptól kell számítani, amikor Ön az árucikket átvette. 

Kérjük, elállási szándékát az info@drytech.hu e-mailcímen jelezze.

Visszaküldés:

A terméket az alábbi címre kérjük visszaküldeni, biztonságos, sérülést elkerülő csomagolásban: 2400 Dunaújváros, Baracsi út 24

Javasoljuk, hogy, a terméket ajánlott küldeményként adják fel, mert ez nyomon követhető a későbbiek folyamán.

Miután beérkezik a raktárunkba a termék, azt átvizsgáljuk és elindítjuk a pénzvisszatérítést. Amennyiben banki átutalással vagy utánvéttel fizetett, kérjük az e-mailben feltüntetni azt a bankszámlaszámot, amire visszautalhatjuk a vételárat.

Ha segítséget szeretne kérni a termék visszaszállításában, kérjük jelezze ezt az info@drytech.hu címen. Ebben az esetben a futárszolgálat díját nem tudjuk visszatéríteni, illetve a visszaküldés díja Önt terheli. 

Az elállási jogot kizáró körülmények:

Ha a terméket sérülten, vagy használtan küldi vissza, illetve a terméken olyan átalakítást végeztek, amely nem teszi lehetővé a gyári állapot visszaállítását, úgy az elállási jogot nem tudjuk érvényesíteni