Kik vagyunk mi?

Üdvözöljük a DryTech oldalán, ahol mostantól a Specialist+ kiváló minőségű építőipari eszközeit is megtalálja! A márka, melyet az RM Tools csapata hozott létre, már évek óta bizonyít Észak-Európában és a Balti államokban. Most itt az ideje, hogy Magyarországon is megismerje a Specialist+ magas színvonalú, mégis megfizethető termékeit!

Ha pedig ennél is többet szeretne megtudni rólunk, akkor olvassa el részletesebb bemutatkozónkat!
Részletes Bemutatkozó

Most bemutatjuk az RM Tools által létrehozott Specialist+ termékcsaládot. A márka már évek óta hódít a Balti államokban, és egyre nagyobb népszerűségnek örvend Finnországban, Norvégiában, Svédországban, Dániában, Hollandiában és Németországban. De miért is választják szakemberek és amatőrök egyaránt a Specialist+ termékeket?

  • Európai Minőség és Innováció

A Specialist+ nem csak egy márka, hanem egy ígéret: kiváló minőség, versenyképes áron. A termékeink nagy része Európában készül, és szigorú minőségellenőrzési folyamatokon esnek át. Az innováció a márkánk DNS-ében van. Emlékszik még a “WoodCutter” vágókorongra? Az volt az első termékünk, és azóta is bestseller a szegmensében.

  •  Forradalmi Termékek

Az innováció nem állt meg. A Fast Install mágnes, amely forradalmasítja az építőipari szerelési munkálatokat, csak egy a sok saját fejlesztésű termékünk közül. Az ősztől elérhető Specialist+ SDS+ Turbo Csavar és Acél beütőék rögzítő adapter pedig újabb mérföldkő a márka történetében.

  • Széleskörű Alkalmazhatóság

A Specialist+ termékek nem csak a mennyezetek, hanem a falak szerelésében is hasznos segítséget nyújtanak. A termékek kialakítása olyan, hogy a szakemberek és a DIY entuziasták is könnyedén használhatják.

  •  RM Tools és Specialist+

Az RM Tools, mely 2006 óta van jelen a piacon, több mint 50 márkát képvisel, köztük olyan neveseket, mint a Kapro, Fischer és Stanley FatMax. A Specialist+ márka az RM Tools egyik büszkesége, amely az évek során számos sikert ért el, és folyamatosan bővíti termékkínálatát.

  • Kiemelt Ajánlat

Ne felejtse el, hogy a népszerűsítési kampányunk alatt kiemelten kedvezményes áron kaphatók és tesztelhetők a Specialist+ termékek. Ez egy kivételes lehetőség, hogy megismerje, miért választják szerte Európában a Specialist+ termékeket.

Köszönjük, hogy időt szakított a Specialist+ és a DryTech megismerésére. Ha további kérdései vannak, készséggel állunk rendelkezésére.