GÓLYALÁBAK MINDEN MÉRETBEN

Fedezze fel a Drytech által kínált gipszkartonozó, festő gólyalábakat, amelyek ideális társai lesznek minden munkához, legyen az benti vagy kültéri tevékenység. 
Könnyű, állítható magasságú, puha PVC párnákkal ellátott bandázsoló, festő gólyaláb.
Lábszárvédő: A puha párnákkal felszerelt alumínium gólyalábak kényelmet és stabil rögzítést nyújtanak a használó lábainak minden fáradság nélkül. A strapabíró térdpántok hosszútávú használatra lettek terveztek, így biztosítva a kényelmet.
Ezek a gólyalábak kiemelkedő tartósságot kínálnak az alumíniumötvözetből készült szerkezetükkel, az ütéscsillapító rugókkal és a csúszásmentes talpakkal, amelyek garantálják a stabil állást és mozgást, hosszú éveken át.
Könnyű, állítható magasságú, puha PVC párnákkal ellátott bandázsoló, festő gólyaláb.

Állítsa be a tökéletes magasságot:A magasságállító csavarok segítségével 5 centiméterenkénti tartományban könnyedén beállíthatja az ideális magasságot a változatos feladatokhoz.

 A 3 pozíciós sarokkonzoloknak köszönhetően a lábtartó részek tökéletesen illeszkednek a legtöbb lábmérethez, 27-29 cm közötti tartományban, így minden felhasználó számára kényelmes használatot garantálva.

Erős alumíniumötvözet: A gólyalábak akár 103 kg terhelést is képesek elviselni, köszönhetően az erős alumíniumötvözetből készült szerkezetüknek. Ez a rozsdamentes anyag nem csak, hogy nem deformálódik, hanem kivételes stabilitást is nyújt.
Könnyű, állítható magasságú, puha PVC párnákkal ellátott bandázsoló, festő gólyaláb.
Stabilitás mindenek felett: 
A gumi talpak a csúszás és a karcolások elleni védelmet nyújtják, elősegítve a zökkenőmentes és biztonságos munkavégzést. A kettős ütéscsillapító rugókkal és szilárd nylon hevederekkel ellátott gipszkarton gólyalábak kiemelkedő stabilitást biztosítanak. Ezek a funkciók segítenek az egyensúly megőrzésében és lehetővé teszik az önálló állást is. 
Sokoldalú felhasználás :
Gipszkartonozástól kezdve a festésen át a villanyszerelésig sokféle területen használhatók a gólyalábak, amit a könnyű szerkezet és az állítható funkciók tesznek lehetővé. Ezek az eszközök ideálisak mind a hobbi, mind a szakmai felhasználók számára, akik szeretnék munkájukat új magasságokba emelni.