CanAm külső sarok glettelő fej

CanAm külső sarok glettelő fej

49990 Ft

Külső raktáron

Leírás

Ez az innovatív eszköz a belső sarok glettelést teljesen új szintre emeli, egyszerűbbé téve a gipszkarton lapok találkozásainak glettelésére. A glettelő tubusra könnyedén felhelyezhető a glettelő fej.  A hagyományos glettvasra, glettelő hengerre és spaklira már nem lesz szükség. Már egy mozdulattal is glettelhető minden belső sarok akár métereken át.

Mostantól ez a feladat is könnyen és gyorsan elvégezhető.

A külső sarok glett felhordók szabályosan oszlatja el a glettet a 90°-os külső sarkok mindkét oldalára, így két egyenletes glettsávot hoznak létre egyetlen mozdulattal. A fejet a simán gördülő kerekek vezetik a mentén.

A vödrös glettet hígítsd fel a megfelelő sűrűségre, majd keverd össze a keverőszárral. Amikor minden készen áll, szívd fel a glettelő tubussal, majd tedd fel a belső vagy külső glettelő fejet, hogy elkezdhessed a sarkok glettelését és az élvédő, vagy hézagerősítő beillesztését.

Ez az eszköz garantálja, hogy a munkát könnyedén és precízen végezheted, így az eredmény mindig professzionális lesz. Az új szerszámaidnak hála pedig időt takarígtasz meg, hogy több időd és energiád maradjon más teendőkre.

További információk

Tömeg 1 kg