Kemper Supergas propán/bután keverék gázpalack

Kemper Supergas propán/bután keverék gázpalack

2900 Ft

Külső raktáron

Leírás

Kemper Supergas Propán/Bután Keverék Gázpalack: Hatékony Energiaforrás

A Kemper Supergas propán/bután keverék gázpalack tökéletes választás mindenki számára, aki megbízható és teljesítményorientált energiaforrást keres. Az innovatív 35/65%-os propán-bután keverékünk különösen alkalmas alacsony hőmérsékletű munkákhoz, akár -20 °C-ig.

Főbb Jellemzők:

  • Kiváló keverék arány: A 35/65%-os propán-bután gázkeverék biztosítja a stabil és hatékony égést, ami kulcsfontosságú a különféle ipari feladatokhoz.
  • Alacsony hőmérsékleten is működőképes: Ideális kültéri és hideg környezetben végzett munkákhoz, garantált teljesítmény akár -20 °C-ig.
  • Magas munkahőmérséklet: Maximum 1900 °C-os munkahőmérséklet a különféle hegesztési és forrasztási munkákhoz. Oxigén hozzáadásával a hőmérséklet akár 2850 °C-ot is elérhet, növelve a felhasználási lehetőségeket.

Miért Válaszd a Kemper Supergas Gázpalackot?

  • Megbízhatóság és Teljesítmény: Ideális professzionális és hobbi felhasználók számára, akik számára fontos a zökkenőmentes és hatékony munka.
  • Rugalmasság: Alacsony hőmérsékleten is kiváló teljesítményével széleskörű ipari és háztartási alkalmazásokhoz használható.
  • Biztonság: A Kemper márka híres minőségi és biztonságos termékeiről, így biztos lehetsz benne, hogy a legjobb választást teszed.

Alternatíva: Specialist +propán/bután 30/70% Gázkeverék, 600 ml

Ha gazdaságosabb alternatívát keresel, a Specialist +propán/bután 30/70% gázkeverék hasonlóan megbízható teljesítményt nyújt.

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget, hogy a legjobb minőségű gázpalackot használd mindennapi munkáid során! Válaszd a Kemper Supergas propán/bután keverék gázpalackot, és tapasztald meg a különbséget!

Használt kulcsszavak: propán-bután keverék, gázpalack, energiaforrás, ipari feladatok, kültéri munkák, hegesztés, forrasztás, alacsony hőmérséklet, megbízható teljesítmény, biztonságos termékek.