Kapro villanyszerelő vízmérték 48cm

Kapro villanyszerelő vízmérték 48cm

9900 Ft

Készleten (utánrendelhető)

Leírás

Kapro villanyszerelő vízmérték: Precízió és tartósság a kezében

A Kapro villanyszerelő vízmérték kimagasló pontosságot és tartósságot kínál azoknak, akiknek munkájukhoz elengedhetetlen az aprólékos mérés. Ez a vízmérték nem csak egy egyszerű szerszám, hanem egy megbízható partner minden mérési feladathoz.

Kimagasló pontosság

A mérés megbízhatósága és pontossága kulcsfontosságú az elektromos munkák során. A Kapro villanyszerelő vízmérték különlegessége, hogy a mérési hiba mindössze 0,5 mm/m, így biztos lehet benne, hogy minden mérés precíz és pontos lesz.

Robusztus és megbízható kivitel

Ez a vízmérték a pontossága mellett a kivitelével is kitűnik. A 71 mm-es távolságban elhelyezkedő mélyedések biztosítják a rozetta kényelmes és pontos elhelyezését. Az alumínium test rendkívül robusztus, amely hosszú élettartamot és maximális tartósságot garantál. A gumiból készült végek kiváló ütéselnyelő képességgel rendelkeznek, így a vízmérték ellenáll a mindennapi használat során fellépő ütéseknek és rázkódásoknak.

Villanyszerelők számára tervezve

A Kapro villanyszerelő vízmérték kifejezetten az elektromos szakemberek igényeit szem előtt tartva készült. Akár új telepítést, akár javítási munkát végez, ez a vízmérték segít abban, hogy gyorsan és hatékonyan dolgozhasson, anélkül, hogy a mérés pontosságát veszélyeztetné.

Miért válassza a Kapro villanyszerelő vízmértéket?

  • Kiemelkedő pontosság: Mindössze 0,5 mm/m hiba, amely garantálja a precíz méréseket.
  • Praktikus kialakítás: 71 mm-es mélyedések, amik a rozetta elhelyezéséhez tökéletesek.
  • Tartósság és megbízhatóság: Alumínium test és gumiból készült ütéselnyelő végek.
  • Speciális alkalmazás: Kifejezetten villanyszerelők számára tervezve.

Lépjen be a mérés új világába a Kapro villanyszerelő vízmértékkel, ahol a pontosság és a tartósság találkozik. Válassza a legjobbat a legjobbaktól!

További információk

Méretek 48 cm